Kliknij w "Konwerter walut" lub "Zarządzanie walutą". Po prawej stronie będzie formularz "Wymiana waluty".
*) Jakie są limity na niezweryfikowanym koncie?

*) Jak zweryfikować konto?
Konto można zweryfikować tylko karta. Do tego karta musi być zarejestrowana na to samo imię i nazwisko co konto PayPal. PP akceptuje katę mBanku, tą z delfinem (sam się taką weryfikowałem) tylko, że wcześniej trzeba przez mLinię lub w panelu WWW ustawić limit na transakcję przez internet kartą (domyślnie jest to zablokowane). PP akceptuje też kartę Visa Inteligo.
*) Czy zakładając konto PayPal trzeba mieć powyżej 18 lat?
Nie. PayPal nie pyta o wiek, nie wymaga pełnoletności.
*) Czy mogę wypłacić pieniądze z konta PayPal na konto rodzica, kolegi?
Tak. Wiąże się to z pewnym mykiem w polskiej bankowości. We wszystkich znanych mi polskich bankach jedynymi poprawnymi danymi w przelewie musi być numer konta, reszta danych (łącznie z imieniem i nazwiskiem) nie musi się zgadzać. Dlatego wykonując przelew z PayPal w polu Imię i Nazwisko podajemy swoje dane a numer konta może być już dowolny. PayPal nigdy nie otrzyma prawdziwych danych właściciela konta, na które został wykonany przelew.
*) Czy do założenia konta PayPal muszę mieć kartę kredytową/debetową? Czy muszę mieć konto w banku?
Nie. Do samego założenia konta PayPal nie potrzeba konta w banku i karty.
*) Jakie są opłaty za przewalutowanie
PayPal pobiera 2,5% prowizji na przewalutowanie z jednej waluty na inną. Kwota ta wliczona jest w kurs wymiany (tj. kurs wymiany na PayPal zawsze jest pomniejszony o 2,5% prowizji).
Jak macie jeszcze jakieś pytania to pytajcie w tym temacie.